Átvezetés és Lélek kapcsolódás tanfolyam Átvezetés és Lélek kapcsolódás tanfolyam

Jani Istvánné
Jani Istvánné

Sokan vagyunk Lélek átvezetők, akik segítik a lélek hazatérési útját. Most lehetőség nyílik arra, hogy tudatosan készülj és segítsd ezeket a folyamatokat.

Az Átvezetés tanfolyam sokkal több, mint aminek elsőre gondoljuk: magában foglalja azt az evidens részt, ami arról szól, hogy hogyan tudjuk segíteni az átlépő, eltávozó lelkeket.

Megtanuljuk, hogy

  • hogyan tudunk segíteni egy átlépés előtt lévő léleknek fizikai, lelki és szellemi szinten,
  • mit tehetünk, hogy könnyebb legyen az útja, amikor megtörténik az átlépés,
  • milyen síkok vannak odaát,
  • hogy mi történik a lélekkel az átlépés után, milyen utat jár be, amikor átlép, hova kerül és milyen szintek nyílnak meg számára,
  • hogyan tudunk kapcsolatba lépni egy odaát levő lélekkel,
  • hogyan tudunk segíteni egy odaát lévő megrekedt léleknek,
  • milyen világba érkezünk a lélek családunkhoz.

Ezek fontos tudnivalók azok számára, akik életfeladatul választották az eltávozók átsegítését, vagy akiknek eltávozó szerette van a családjában és segíteni szeretne neki. Igazából bárki számára fontos, de a gyógyítók számára elengedhetetlen tudás.

A tanfolyam viszont sokkal többet tartogat ennél. Tanulunk a spirituális ébredés fokozatairól. Segít megérteni, hogy a tudatos életünkkel, hogyan befolyásoljuk azt, hogy a halálunk után milyen megélések várnak ránk odaát. Ezért bárki számára hasznos lehet ez a tanfolyam. Nagyon nem mindegy, hogy milyen rezgésszinten lépünk át a másvilágra és ezáltal ott mit teremtünk.

A tanfolyam keretében foglalkozunk egészség megőrző témákkal és gyakorlatokkal is.

A tanfolyam legnagyobb ajándéka, hogy egy meditáció segítségével megtanuljuk magunkat „átvezetni” a másik világba, ahol a teremtőerőinket sokszorosan tudjuk működtetni és ezáltal hatni tudunk a földi világunkban megélt teremtéseinkre. Ez egy életre szóló ajándék.

Ha szeretnél többet tudni az odaát lévő energiákról és világról, akkor most lehetőséged nyílik tanulni és segíteni másokat és magadat ezáltal.

 

Jelentkezés: 06-30-255-5220 vagy Turn on Javascript!

Szeretettel:

Etelka

 

Kapcsolatfelvétel, hírlevél kérése

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon és fax

+36302555220
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és térkép

Oktató: Jani Istvánné
Órák helye: 6000 Kecskemét, Klapka utca 29.
(Navigáció indításához érintse meg!)