Kristályágy kezelés

Jani Istvánné
Jani Istvánné

A kristályágy terápiát Joao de Deus (Isten Jánosa) elképzelése és az entitások útmutatása alapján fejlesztették ki Abadianiában, Brazíliában, Dél-Amerika legnagyobb spirituális és gyógyító központjában, a csakrák tisztítása és harmonizálása céljából.

A gyógyításról

„Nem én gyógyítok, Isten gyógyít. Én csak az eszköz vagyok hozzá” szokta mondani Joao.

Kristályágy

Ez a terápia egy olyan gyógymód, amely a hegyikristály gyógyító energiáját ötvözi a fényterápiával.

Hét speciálisan csiszolt, különleges tisztaságú hegyikristály van egy állvány karjaira egy sorban felerősítve, amelyek a test fölött kb. 30 cm távolságban a csakra központjaidra irányulnak. Mindegyik kristályból az adott csakrának megfelelő színes fény pulzál a csakrák fölé.

Mivel a csakráinkon keresztül vesszük fel az energiát, így nagyon fontos, hogy azok jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul vagy túl működik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát.

A csakra harmonizálásával csakráinkat meg lehet tisztítani a blokkoktól, és be lehet állítani a legmegfelelőbb méretre és működésre, így helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya, és visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások, továbbá a csakrák kiegyensúlyozott működésével megvalósul a test, szellem és a lélek harmóniája.

Továbbá, ha a csakráink helyes működésére már idejében odafigyelünk, szervezetünket ellenállóbbá tehetjük a betegségekkel szemben és lelassíthatjuk szervezetünkben az öregedési folyamatot.

A kristályágy egy újabb lehetőséget nyújt neked arra, hogy az entitásokkal (szellemi vezetők) dolgozz és módot adj nekik arra, hogy gyógyítsanak téged.

A kristály-terápia működési elve

A természet legmagasabb geometrikusan rendezett molekulái a kristályok, melyek rezgést bocsátanak ki. Mivel az emberi test - így a szervek is - sajátos rezgésszámú energiával működnek, így a hasonló rezonanciájú kövek gyógyító, harmonizáló hatással vannak rá.

A hegyikristályokon áthaladó fény rezonál a kristályok szerkezetével. Ez a rezgés a sejtek vízszerkezetét segít rendezetté tenni.

Az egészséges sejtek vízszerkezete rendezett, míg a beteg és rákos sejtek vízmolekuláinak geometrikus szerkezete rendezetlen.

A kristályágy a legegyedibb kristályterápiát biztosítja. A hegyikristály energiája feltölti és harmonizálja a csakrákat, oldja a lelki blokkokat, elmélyíti a meditációs állapotot, melyben feltérképezhető legbensőbb énünk, bepillantást nyerhetünk a betegségek lelki okaiba.

Javasolt kezelések száma

Betegségtől függően heti 1-2 alkalom. Kezdetben alkalmanként 30 perc, ami néhány alkalom után 40 percre növelhető.

 

Újdonság!

Janiné Etelka az entitásoktól engedélyt és áldást kapott arra, hogy egy ilyen készüléket Brazíliából Magyarországra hozzon, azért, hogy a Szent Ignác Ház kristály terápiáját itthon is szélesebb körben elérhetővé tegye az érdeklődők körében.

Kecskeméten a Tiszta Forrás Stúdióban (Klapka u. 29.) már te is kipróbálhatod!

A kezelés ára:
4.000.- Ft / 30 perc

Bejelentkezés:
+36 30 255-5220 telefonszámon.

Fontos: a kristályágy kezelés előtt és utána is megfelelő mennyiségű víz fogyasztása.

A kristály-terápia semmilyen gyógykezelést nem helyettesít.

 

Kapcsolatfelvétel, hírlevél kérése

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon és fax

+36302555220
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és térkép

Oktató: Jani Istvánné
Órák helye: 6000 Kecskemét, Klapka utca 29.
(Navigáció indításához érintse meg!)