Mandorla konzultáció

Jani Istvánné
Jani Istvánné

7-8 évig dolgoztam az Aura-Soma rendszerrel, mint konzulens. Csodálatos volt "olvasni" a gyönyörű, csillogó, színes üvegek üzeneteit, a konzultációra eljött embernek,embereknek, lefordítva ezáltal a Lélek üzenetét. Ez után eljött az Idő, amikor már ez az energia nem az enyém volt. Mivel nem tudok olyan dolgot képviselni, mely nem "rezeg" és áramlik velem együtt, így elváltak útjaink.

Több év elteltével megjelentek a Mandorla eszenciák és olajok, miután megtapasztaltam a hatásukat, elkezdtem velük dolgozni, mint konzulens. Nagyon örülök, hogy nem veszett így el az a tudás, sok-sok tanfolyam és kurzus által megtapasztalt, tanult csoda, mely a színek, kristályok, gyógynövények csodálatos rezgéseit, információit hivatott "tolmácsolni" annak, aki eljön egy konzultációra.

A Mandorla az Új energiákra nyit, azokat hozza az életünkbe, melyet a kezeléseimen és tanfolyamaimon is képviselek. A lelked beszél hozzád általa, a szivárvány színein keresztül. Az eszenciák az ember testi, lelki jólétének támogatására születtek.

Különböző színsugarakhoz, ezen belül a csakrák és a tisztább tudatosság különböző szintjeihez kötődnek. attól függően, hogy melyik színt választjuk, életünk, érzéseink, gondolataink, cselekvőképességünk vagy a változtatásra való hajlandóságunk átalakul és kiegyensúlyozódik.

Napjainkban, ahogy az energiagyógyászat, a vibrációs gyógymódok vagy a meditációs önfejlesztő módszerek elérhetővé váltak számunkra, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy számtalan módon javíthatunk életminőségünkön A Mandorla Eszenciák is ebben támogathatnak bennünket, hogy ezt könnyedebben megtudjuk tenni.

A Mandorla eszenciák frekvenciák. Használatuk során impulzust juttatnak az energiatestbe vagy a térbe, mely segít helyreállítani energiarendszerünk optimális egyensúlyát. A minket körülvevő tér harmonizálására is alkalmasak, legyen az a munkahelyünk, az otthonunk, vagy más hely ahol tartózkodunk. A térnek is szüksége lehet a gyógyító, tisztító frekvenciákra.

Gyere el, tapasztald meg, ha hív az energiája, hogy használata során közelebb kerülhess önmagadhoz, megélhesd azt az örömöt, boldogságot, melynek megtapasztalására ebbe a világba érkeztél.

A konzultációra előzetes időpont egyeztetéssel lehet jönni!

Etelka

Kapcsolatfelvétel, hírlevél kérése

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon és fax

+36302555220
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és térkép

Oktató: Jani Istvánné
Órák helye: 6000 Kecskemét, Klapka utca 29.
(Navigáció indításához érintse meg!)