Szivárványfény kezelés

Jani Istvánné
Jani Istvánné

Az elsődleges kezelés során nagyon finoman érintő, gyengéden simító mozdulatokkal megtisztítom a terhelő energiáktól a fizikai testet és a többi réteget, majd feltöltöm új, feltétel nélküli szeretetet közvetítő Szivárványfény-energiával. Az energiapályák és -központok harmonizálása és a szervek sejtszintű megújulása révén elindulnak az öngyógyító folyamatok és egész lényed olyan könnyű, emelkedett állapotba kerül, „mintha kicseréltek” volna. Átélheted önmagad teljes elfogadását és rápillanthatsz a benned rejlő valódi értékekre, képességekre. Az élmény a kezelést követő napokban is intenzíven jelen van, másképp kezdesz viszonyulni saját magadhoz és a körülötted élőkhöz egyaránt. A Szivárványfény-kezelések után rendszerint olyan változások tudnak elindulni és könnyedén megvalósulni, amelyekre lelked mélyén régóta vágytál. Közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz és fel tudod venni a kapcsolatot a belső bölcsességeddel, amely mindig a megfelelő irányba vezet életed során.

Mikor érdemes jelentkezni rá?

 • Amikor nyugalomra és töltődésre vágysz
 • Ha elkezdett hiányozni életedből a béke és harmónia
 • Túlfeszített, stresszes élethelyzetekben
 • Kimerültség és lábadozás idején
 • Érzelmi egyensúlyvesztésnél (szakítás/válás, új szerelem/csalódás, vizsgák, gyász, családi vagy munkahelyi konfliktusok, költözés, stb.)
 • Önbizalomhiány, önismereti kérdések során
 • Orvosi kezelés mellett, annak kiegészítéséül
 • Mindig, amikor arra vágysz, hogy  feltétel nélküli tiszta szeretetben fürödve kapcsolódhass össze isteni önmagaddal

Mi történik a kezelések során?

Megérkezel, leülünk és ha van kedved, elmondod, mi az, ami bánt vagy nehéz most az életedben. Beszélgetünk arról, hogy mit szeretnél megvalósítani és milyen változásokra vágysz.

Röviden mesélek a kezelés menetéről, majd belépünk a Szivárványfény terébe. Lágy zene szól, elméd elcsendesedik, lelked megnyugszik és a kezelés végére minden sejted felszabadulva úszik a boldogságban.

Színek és képek jelenhetnek meg, régi arcok, emlékek bukkanhatnak fel vagy intuíciók, felismerések érkeznek. A könnyű és tudatos érintések nyomán feloldódnak a fizikai testet folyamatosan terhelő régi feszültségek, felszabadulnak a sejtszinten tárolt érzelmek. Csodálatosan mély oldódások, érzelmi tisztulások hoznak megkönnyebbülést testnek és léleknek egyaránt. Tiszta, éltető energia tölt, beindulnak az öngyógyító folyamatok, így helyreállhat újra a harmónia és egyensúly benned. Lebegésszerű éber-álom, biztonság, elfogadás, feltétel nélküli szeretet és időtlenség vesz körül, szavakkal leírhatatlan élmény...

- Naaa, még szeretném, nem lehet ilyen hamar vége! - gondolod magadban, amikor halkan szólok: - Egészségedre! - Mozdulni még nem bírsz, lassan kezdesz visszajönni a testedbe. Hagylak ringani, majd visszatérni a saját ritmusodban. Ragyog az egész lényed. Érzed, hogy valami nagyon jó történik benned,  örülsz, hogy megengedted magadnak. Hazafelé, szinte szárnyalva, békével a szívedben, elégedetten mosolyogsz, érzed, hogy megint Te vagy, valódi önmagadra találtál. Habkönnyű minden, legszívesebben átölelnéd az egész világot...

A Szivárványfény-kezelés során olyannyira felszabadulnak a terheléstől megrekedt energiáink, hogy utána sokkal könnyebben és hatékonyabban végezhetjük a feladatainkat, szinte szárnyra kapunk, mintha újjászülettünk volna.

Segíthet a döntésben, ha az alábbi felsorolásból valamelyik ismerősen hangzik:

 • Gyakran fáj a fejem.
 • Éjszaka nem tudok aludni.
 • Reggel fáradtan, elgyötörten ébredek.
 • Hasogat a derekam / fáj a hátam.
 • Összecsapnak a fejem fölött a hullámok.
 • Úgy érzem, semmi nem sikerül úgy, ahogy szeretném.
 • Kimerültnek és gyengének érzem magam.
 • Túl sok teher nyomja a vállamat.
 • Senki nem ért meg engem.
 • Egyedül érzem magam a problémáimmal.
 • Elegem van a szenvedésből!

A Szivárványfény-kezelések hatékonyságát az a sok-sok megvalósult álom, örömre és szabadságra felszabadult élet és gyógyult ember bizonyítja, akik már megtapasztalták a Szivárványfény-energia tiszta, feltétel nélküli szeretetének erejét.

Különleges és örök élményt szerezhetsz szeretteidnek, barátaidnak a Szivárványfény-kezelésre beváltható ajándékutalvánnyal. Ezzel a meglepetéssel egészen biztosan örömöt és egészséget viszel szeretteid életébe. Használd ki a lehetőséget, ÉLJ vele!

Az 1+1 akció keretében kedvezményesen hozzájuthatsz, amikor Szivárványfény-kezelésre érkezel.

Szeretettel látlak!

Etelka

Kapcsolatfelvétel, hírlevél kérése

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon és fax

+36302555220
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és térkép

Oktató: Jani Istvánné
Órák helye: 6000 Kecskemét, Klapka utca 29.
(Navigáció indításához érintse meg!)