Újenergiás arkangyal tanfolyam Újenergiás arkangyal tanfolyam

Jani Istvánné
Jani Istvánné

Hogyan kommunikáljunk az Arkangyalokkal és a felemelkedett Mesterekkel?

Az angyalok mindig velünk vannak, még ha nem is vagyunk tudatosak rá. Most, hogy a Föld nagy változásokon megy keresztül, egyre magasabb rezgésről és egyre többet kapcsolódnak hozzánk az angyalok és a felemelkedett Mesterek. Egyre több ember nyílik meg arra, hogy lássa és hallja őket.

Az emberek nagy része pár angyalt ismer, vagy csak általánosítva fohászkodik hozzájuk, de rengeteg arkangyal várja, hogy segítséget kérjünk tőlük, hiszen csak akkor segíthetnek nekünk, ha kérjük. Minél specifikusabban szólítjuk meg őket egy témával, annál inkább tudnak gyors változást elindítani. Mindegyiknek megvan a maga „szakterülete” hogy hol és miben tud a leghatásosabban támogatni bennünket.

A kurzus keretében 17 arkangyal és 5 felemelkedett mester energiájához kapcsolódunk. Megtanuljuk részletesen, hogy milyen témákban tudnak nekünk segíteni és hogyan. Lekötjük rövid meditációkkal az energetikai kapcsolódást velük. A lekötés segít abban, hogy tudatosabbak legyünk rájuk, ők pedig közelebb tudnak jönni hozzánk. A sorsfordító kártya használata is ebben fog segíteni. Megtanuljunk, hogyan tudjuk sajátmagunk és mások útját segíteni az angyalok által.

Ez a tanfolyam egy életre szóló használati utasítást ad, ahhoz, hogy az égi világból hogyan kérjünk segítséget.

A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges. A legközelebbi tanfolyam 2019. október 26.-án van. Előzetes jelentkezést kérek, a korlátozott létszám miatt.

Jelentkezés: 06-30-255-5220 vagy Turn on Javascript!

Szeretettel:

Etelka

 

Kapcsolatfelvétel, hírlevél kérése

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon és fax

+36302555220
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és térkép

Oktató: Jani Istvánné
Órák helye: 6000 Kecskemét, Klapka utca 29.
(Navigáció indításához érintse meg!)