Chacrys kristályágy Vogel kristályokkal kezelés

Chacrys Kristályágy terápia Vogel-kristályokkal Kecskeméten!

A kristályok energiatovábbító képességét évszázadok óta ismerjük. A Chacrys eszközök szívét a különleges alakúra csiszolt Vogel kristályok alkotják. Ahogyan Marcel Vogel mondta, a kristályok precíz érzékelők, melyek a „kibocsátóból” töltekeznek. Az anyagi és spirituális sík összekötőjeként képesek az energia áramoltatásért felelős csakrák zavarát helyreállítani, a harmónia elérésével az iránymutatásban segédkezni.

Marcel Vogel 
személyes élettörténete is jól példázza, hogy egyetlen döntés micsoda új életet nyithat meg. Vogel egy számítástechnikai világcég sikeres szakemberéként fordult az ásványok tanulmányozása felé és vált hiteles szakértőjükké, a kristályok rezgését és működését műszeresen is alátámasztva.

A Kristályágy a csakráknak megfelelő számú, hét darab Vogel-csiszolású hegyikristályt tartalmaz, melyeken át az egyes csakrákra jellemző színes fény világít. 
A csakrák olyan energia központok a testünkben, amelyek kölcsönhatásban vannak és szabályozzák a fizikai-lelki-energetikai állapotunkat. A Chacrys kristályágyban található hegyikristályok energiái a fény közvetítésével harmonizálják és feltöltik testünkben ezeket az energiaközpontokat, segítenek lelki blokkjaink oldásában, a relaxációt, illetve a meditációs állapotot könnyebben érhetjük el és mélyebbre is visznek benne.

Mivel testünk 80-90%-a víz, a hegyikristályok a vízmolekulákon keresztül gyakorolnak hatást szervezetünkre: a víz számos geometrikus molekulamintázatot vehet fel, egészséges sejtszövetben szabályos alakzatút, míg pl. a rákos sejtekben szabálytalan, nem geometrikus molekulaszerkezetűt. A kristályokon áthaladó fény rezonál a bennünk levő víz szerkezetével, amely rezgés hatására a sejtjeinkben levő víz szerkezete rendezettebbé tud válni. A Chacrys kristályterápia a hegyikristály energiatovábbító képességét felhasználva rendet teremt energia-háztartásunkban. Ebben a nyugalmi állapotban kialakul egyfajta összhang a test és a lélek között, így rendszeres használata kiegyensúlyozottá és életerőssé tesz.

Chacrys kristályágy 7 Vogel típusú csiszolt kristályának mindegyikén egy-egy csakrának megfelelő színű fény halad át. A fény viszi át az emberi testbe a kristályokban megsokszorozódott energiát, átvéve testünk rezgéseit és visszairányítva azt többszörös energiával. Ezáltal kiegyenlíti a különböző szintű csakrák működését, harmonizálva a test energiarendszerét.

Chacrys kristályterápia megnyitja azokat az energia-utakat, amiken keresztül a szervezetet feltölti életenergiával, ellenállóbbak leszünk a lényünket érő negatív hatásokkal szemben. Segíti megnyitni azokat a spirituális csatornákat, amiket esetleg elfojtott a világ zaja, az állandó menetelés, a stressz. A változás belül kezdődik el.

Az alkalmanként 30 perces kezelés fekve történik, egy rövid állapotfelmérő beszélgetést követően kiválasztott program szerint.

Hogyan működik a Chacrys Kristályágy?

A kristályokat körülvevő fa melegséget és a természet közelségét árasztja. Nem használunk rideg fémeket, csak a természetes anyagok hívei vagyunk. A lucfenyő könnyen megmunkálható, de tartós anyag, a kristályok tökéletesen illeszkednek a masszázságy fölé benyúló keretbe.

A kristályok mindegyike egyedileg csiszolt és a csakráknak megfelelő színű fényt bocsát át. A fény viszi át a csakrákba a kristályokban megsokszorozódott energiát, átvéve a tested rezgéseit és visszairányítva azt többszörös energiával.

Az eszköz egyedileg programozott elektronikával rendelkezik, így az igényeidhez, állapotodhoz tudjuk igazítani a szükséges kezeléseket. Több program közül választhatunk az állapotodnak megfelelően.

MARCEL VOGEL

Egy kutató volt, aki az IBM cégénél dolgozott 27 éven keresztül. Dr. Vogel-nek nevezte őt mindenki. A hegyikristályok, az ezotéria az okkultizmussal karöltve felkeltették az érdeklődését, így hosszú tanulmányosázba, kutatásba kezdett a hegyikristályokkal kapcsolatban, így született meg a 12 lapra csiszolt Vogel kristály. A Vogel csiszolásnak köszönhetően a kristályban található energiát egy pontban koncentrálva gyűjti össze, ezáltal többszörösen sugározza vissza a testedbe. A kristályokat hihetetlen pontos és precíz 51 fokos szögben vágják meg, ez egyaránt megegyezik a Gízai piramisok szögével is. Az élet fája szimbólum geometriájából nyerte az ihletet, amit állítása szerint álmában látott.

Marcel Vogel személyes élettörténete is jól példázza, hogy egyetlen döntés micsoda új életet nyithat meg. Vogel egy számítástechnikai világcég sikeres szakemberéként fordult az ásványok tanulmányozása felé és vált hiteles szakértőjükké, a kristályok rezgését és működését műszeresen is alátámasztva

Személyes tapasztalataim további megerősítése az is, hogy Amerika egyik legexkluzívabb terápiás centrumában, a Rythmiában is alkalmazzák, ahol többek között Deepak Chopra és hasonló, híres előadók szoktak előadásokat tartani.

Szerencsére napjainkban Magyarország több településén is elérhető a Chacrys Kristályágy mint szolgáltatás, Budapest több pontján is – és most Kecskeméten a Tiszta Forrás Stúdióban is megtapasztalhatják kedvező hatását.

Kecskeméten a Tiszta Forrás Stúdióban (Klapka u. 29.) már te is kipróbálhatod!

A kezelés ára:
30 perces kezelés 4.000 Ft, 45 perces kezelés 6.000 Ft. Bérlet vásárlási lehetőség kedvezménye 5-öt fizett 6 alkalmat kap.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:
+36 30 255-5220 telefonszámon.

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.