Új lehetőség! Expanse Terápia, Holisztikus kezelés!

Az Expanse Theraphy kezelés és az általa használt különleges illóolajok mind az 5 Kontinens szövetség által jött létre. Ezek csodálatos értéket képviselnek, mely hosszú kutatói munka és sok-sok órás gyakorlat eredményeként jött létre. A különböző kultúrák protokoljai nem léteznek sehol máshol ilyen egyedülállóan az illóolajok szinergiában és a technikák lenyűgöző ötvözésében…. Egyetlen más országban, intézetben sem találhatók meg. A cég teljes szakértelme és ismeretei alapja a valódi teremtés. A Szövetség tanításai által /melyben én is egy oktató tanár vagyok/ átélt élmények olyan rendkívüli találkozásokról szólnak, melyek a szeretet és az intenzív személyes fejlődés energiamezőjébe visznek. Az élet, a test és az elme valódi átalakítása, amely ráadásul befolyásolja a kollektív tudatot. Ez a mi küldetésünk is a Föld és az emberiség számára. Az Expanse Theraphy kezelés erről szól, mely március 25-26.-án tanfolyami keretek között megtanulható. Ez az energia és a hozzá társított illóolajok és hangfrekvenciák a kezelt személyt épp úgy feltöltik és energetikailag emelik mint a kezelőt aki végzi. Nem mindennapi lehetőséget kaphatunk a kezünkbe, az életünkbe, a kezelések befogadása és továbbadása által. Szeretettel látlak a kezelés megtapasztalásán és a tanfolyamon is.

Az Expanse Terápia egy teljesen új, fantasztikusan ható holisztikus terápiás kezelés. Az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, Franciaországban. Csodálatos valódi érzelmi felszabadulást kínál.

– Javítja az alvás minőséget

– Növeli az önbizalmat

– Enyhíti a pszicho-érzelmi fájdalmakat.

A kezelés magában foglal egy anamnézist, és többféle technika, mint: (masszázs, akupresszúra, hangterápia, fényterápia, oldfactor terápia…) alkalmazását a hagyományos kínai orvoslásból.

Három tengelyen dolgozunk: A FEJ, -SZÍV, -HAS, Felszabadulnak a boldogsághormonok, ezáltal megtisztul, az agy a szív, és a bélrendszer.

Ezek szintjén raktározódnak el elsősorban a stresszhez és a túlterhetséghez kapcsolódó érzelmeink, betegségeink ( több mint 240 millió neuron található ezen a három területen)

A kezelés ezen a három részen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét sikere, mind lelkileg, mint fizikailag.

Az Expanse Therapy egy 90-120 perces globális kezelés, amely a hangterápiát az aromaterápiát és az anamnézist ötvözi. Az illóolajok eggyüttese az érzelmekre, a különféle betegségekre hat, ezen felül még sok pozitív hatása van. A hangterápia speciálisan az egyes kezelt területeknek megfelelő Hertz frekvenciákra kifejlesztett és kalibrált hangsávval hat a feszültségekre, az elzáródásokra és az érzelmekre. Az anamnézis lehetővé teszi a a különböző profilok és hiányosságok azonosítását és személyre szabott nyomon követést, minden alkalomnál ( ideális estben 4 kezelésből áll egy kúra)

Lehetővé teszi a nagymértékű elengedést, mint egy természetes,  antidepresszáns. A legtöbb betegség, hátterében a stressz, a túlterheltség és az érzelmeink állnak, melyekre hatva a kezelés több mint 240 millió idegsejtre is kifejti hatását, ezáltal hat az olyan hormonokra, amelyek befolyásolják érzelmeket.

Aktiválja a boldogság hormonkat, miközben a különböző szervekbe ágyazott traumák, érzelmek feloldása történik. Kivezetve az elraktározott méreganyagokat, elősegíti a test jobb működését. Ezáltal az egész testben az energia áramlása hatékonyabbá válik. Globális kezelés, a koponyától a szíven át, egészen a gyomorig. Olyan illóolaj keverékekkel kombinálva, melyeket különféle betegségek és érzelmek kezelésében elért eredményeik miatt lettek kiválasztva, mivel ezek szinergiában hatnak.

Szeretettel látlak, hogy megtapasztald ezt a csodálatos, egyedülálló kezelési módszert.

Bejelentkezés: Janiné Etelka 06302555220