Expanse Theraphy Kezelés

Az Expanse Theraphy kezelés és az általa használt különleges illóolajok mind az 5 Kontinens szövetség által jött létre. Ezek csodálatos értéket képviselnek, mely hosszú kutatói munka és sok-sok órás gyakorlat eredményeként jött létre. A különböző kultúrák protokoljai nem léteznek sehol máshol ilyen egyedülállóan az illóolajok szinergiában és a technikák lenyűgöző ötvözésében. Egyetlen más országban, intézetben sem találhatók meg. A cég teljes szakértelme és ismeretei alapja a valódi teremtés. A Szövetség tanításai által (melyben én is egy oktató tanár vagyok) átélt élmények olyan rendkívüli találkozásokról szólnak, melyek a szeretet és az intenzív személyes fejlődés energiamezőjébe visznek. Az élet, a test és az elme valódi átalakítása, amely ráadásul befolyásolja a kollektív tudatot. Ez a mi küldetésünk is a Föld és az emberiség számára. Ez az energia és a hozzá társított illóolajok és hangfrekvenciák a kezelt személyt épp úgy feltöltik és energetikailag emelik mint a kezelőt aki végzi. Nem mindennapi lehetőséget kaphatunk a kezünkbe, az életünkbe, a kezelések befogadása és továbbadása által.

Az Expanse Terápia egy teljesen új, fantasztikusan ható holisztikus terápiás kezelés. Az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, Franciaországban. Csodálatos valódi érzelmi felszabadulást kínál.

– Javítja az alvás minőséget

– Növeli az önbizalmat

– Enyhíti a pszicho-érzelmi fájdalmakat.

Három tengelyen dolgozunk: A FEJ, -SZÍV, -HAS,
Felszabadulnak a boldogsághormonok, ezáltal megtisztul, az agy a szív, és a bélrendszer. Ezek szintjén raktározódnak el elsősorban a stresszhez és a túlterhetséghez kapcsolódó érzelmeink, betegségeink. A kezelés ezen a három részen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét sikere, mind lelkileg, mint fizikailag.

Az Expanse Therapy egy 90-120 perces globális kezelés, amely a hangterápiát az aromaterápiát és az anamnézist ötvözi. Az illóolajok eggyüttese az érzelmekre, a különféle betegségekre hat, ezen felül még sok pozitív hatása van. A hangterápia speciálisan az egyes kezelt területeknek megfelelő Hertz frekvenciákra kifejlesztett és kalibrált hangsávval hat a feszültségekre, az elzáródásokra és az érzelmekre. Az anamnézis lehetővé teszi a a különböző profilok és hiányosságok azonosítását és személyre szabott nyomon követést, minden alkalomnál ( ideális estben 4 kezelésből áll egy kúra)

Lehetővé teszi a nagymértékű elengedést, mint egy természetes,  antidepresszáns. A legtöbb betegség, hátterében a stressz, a túlterheltség és az érzelmeink állnak, melyekre hatva a kezelés több mint 240 millió idegsejtre is kifejti hatását, ezáltal hat az olyan hormonokra, amelyek befolyásolják érzelmeket.

Aktiválja a boldogság hormonkat, miközben a különböző szervekbe ágyazott traumák, érzelmek feloldása történik. Kivezetve az elraktározott méreganyagokat, elősegíti a test jobb működését. Ezáltal az egész testben az energia áramlása hatékonyabbá válik. Globális kezelés, a koponyától a szíven át, egészen a gyomorig. Olyan illóolaj keverékekkel kombinálva, melyeket különféle betegségek és érzelmek kezelésében elért eredményeik miatt lettek kiválasztva, mivel ezek szinergiában hatnak.

Szeretettel látlak, hogy megtapasztald ezt a csodálatos, egyedülálló kezelési módszert.