EXPANSE THERAPHY KEZELŐI TANFOLYAM JANINÉ ETELKÁVAL

Expanse Theraphy kezelés:

Az Expanse Theraphy kezelés és az általa használt különleges illóolajok mind az 5 Kontinens szövetség által jött létre. Ezek csodálatos értéket képviselnek, mely hosszú kutatói munka és sok-sok órás gyakorlat eredményeként jött létre. A különböző kultúrák protokoljai nem léteznek sehol máshol ilyen egyedülállóan az illóolajok szinergiában és a technikák lenyűgöző ötvözésében…. Egyetlen más országban, intézetben sem találhatók meg. A cég teljes szakértelme és ismeretei alapja a valódi teremtés. A Szövetség tanításai által /melyben én is egy oktató tanár vagyok/ átélt élmények olyan rendkívüli találkozásokról szólnak, melyek a szeretet és az intenzív személyes fejlődés energiamezőjébe visznek. Az élet, a test és az elme valódi átalakítása, amely ráadásul befolyásolja a kollektív tudatot. Ez a mi küldetésünk is a Föld és az emberiség számára. Az Expanse Theraphy kezelés erről szól, mely március 25-26.-án tanfolyami keretek között megtanulható. Ez az energia és a hozzá társított illóolajok és hangfrekvenciák a kezelt személyt épp úgy feltöltik és energetikailag emelik mint a kezelőt aki végzi. Nem mindennapi lehetőséget kaphatunk a kezünkbe, az életünkbe, a kezelések befogadása és továbbadása által. Szeretettel látlak a kezelés megtapasztalásán és a tanfolyamon is.

Az Expanse Therapy egy teljesen új, fantasztikusan erőteljes, holisztikus terápiás kezelés, mely az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, mindemellett óriási, valódi érzelmi felszabadulást kínál.
– Célja: alvásminőség javítása,
– önbizalom növelése,
– a múlbéli nehézségek feloldása,
– fizikai és pszicho-érzelmi fájdalmak enyhítése.
A kezelés magában foglal egy anamnézist, illetve többféle technikák összességét: energetikai kezelések, masszázs, akupresszúra, hangterápia, fényterápia,
olfactor terápia… alkalmazását a hagyományos kínai orvoslásból.
3 Tengelyen dolgozunk:
A „FEJ – SZÍV – HAS” a boldogsághormonok aktiválásával megtisztul, mivel az agy, a szív és a bélrendszer szintjén raktározódnak el elsősorban a stresszhez és a túlterheltséghez kapcsolódó érzelmeink,
melyek ha nincsenek kioldva előbb vagy utóbb betegségekhez vezethetnek. (több mint 240 millió neuron található ezen a 3 területen)…
A kezelés ezen a 3 részen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét sikere, mind lelkileg, mind fizikailag.
– Az Expanse Theraphy egy 60 perces globális kezelés, amely a hangterápiát különféle hertz-eken alkalmazva, az aromaterápiát és az anamnézist ötvözi.
Az illóolajok együttese az érzelmekre, a különféle betegségekre hat, és sok más pozitív tulajdonsággal támogatja a masszázson résztvevőket.
A hangterápia speciálisan az egyes kezelt területeknek megfelelő Hertz-frekvenciákra kifejlesztett és kalibrált hangsávval hat a feszültségekre, az elzáródásokra és az érzelmekre.
Az anamnézis lehetővé teszi a különböző profilok és hiányosságok azonosítását és személyre szabott nyomon követést minden alkalomnál (ideális esetben 4 kezelésből áll egy kúra).
Lehetővé teszi a nagymértékű elengedést, mint egy igazi természetes antidepresszáns, hangulatjavító, a belső mosoly koncentrátuma, az öröm és a felszabadulás terápiája!
Gyerekeknek 6 éves kortól alkalmazható.
Könnyebbé teszi a beilleszkedést új könyezetbe, illetve magabiztosságot, önbizalmat ad.
Mi történik a tanfolyamon?
– 2 csodálatos nap alatt együtt fedezzük fel az Expanse Therapy különféle technikáit (masszázs, energetika, fényterápia stb.), valamint a hangterápia előnyeit.
– Befogadsz és kezelsz is a tanfolyamon és elsajátítod, hogyan vegyél fel anamnézist.
– A képzés végére hivatalos kezelővé válsz és nemzetközi oklevelet kapsz, a Szövetség webes nyilvántartásába is bekerülsz, mint kezelő.
– Kézikönyveket kapsz és hozzáférést videóanyagokhoz.
– Tanácsadás, együttműködés és marketing coaching, hogy lendületet adj vállalkozásodnak, támogatás és személyes fejlődés, hogy a lehetőségek teljes skáláját megnyisd az életed minden területén.
A 2 napos tanfolyam díja: 220 000 Ft (550 euro).
A kezelés végzéséhez szükséges eszközökbe való befektetésed ezen felül 40000 Ft (100 euro).
Regisztráció:
jani.istvanne@gmail.com
A képzésre 50% előleg befizetésével lehet jelentkezni.
Jani Istvánné
10402506-70535553
-53491029

Előfeltétel nincs.

Helyszín:
Tiszta Forrás Stúdió
6000 Kecskemét
Klapka utca 29.
Érdeklődni lehet:
06302555220

Időpont:
2023.03. 25-26.

Készen állsz, hogy egyensúlyba hozd az életed?
Szeretettel Várlak!
Janiné Etelka