EXPANSE THERAPHY Kezelői Tanfolyam

Az Expanse Theraphy kezelés és az általa használt különleges illóolajok mind az 5 Kontinens szövetség által jött létre. Ezek csodálatos értéket képviselnek, mely hosszú kutatói munka és sok-sok órás gyakorlat eredményeként jött létre. A különböző kultúrák protokoljai nem léteznek sehol máshol ilyen egyedülállóan az illóolajok szinergiában és a technikák lenyűgöző ötvözésében. Egyetlen más országban, intézetben sem találhatók meg. A cég teljes szakértelme és ismeretei alapja a valódi teremtés. A Szövetség tanításai által /melyben én is egy oktató tanár vagyok/ átélt élmények olyan rendkívüli találkozásokról szólnak, melyek a szeretet és az intenzív személyes fejlődés energiamezőjébe visznek. Az élet, a test és az elme valódi átalakítása, amely ráadásul befolyásolja a kollektív tudatot. Ez a mi küldetésünk is a Föld és az emberiség számára. Az Expanse Theraphy kezelés erről szól. Ez az energia és a hozzá társított illóolajok és hangfrekvenciák a kezelt személyt épp úgy feltöltik és energetikailag emelik, mint a kezelőt aki végzi. Nem mindennapi lehetőséget kaphatunk a kezünkbe, az életünkbe, a kezelések befogadása és továbbadása által.

Az Expanse Therapy egy teljesen új, fantasztikusan erőteljes, holisztikus terápiás kezelés, mely az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, mindemellett óriási, valódi érzelmi felszabadulást kínál.

Célja:

 • alvásminőség javítása
 • önbizalom növelése
 • a múlbéli nehézségek feloldása
 • fizikai és pszicho-érzelmi fájdalmak enyhítése

A kezelés magában foglal egy anamnézist, illetve többféle technikák összességét: energetikai kezelések, masszázs, akupresszúra, hangterápia, fényterápia, olfactor terápia… alkalmazását a hagyományos kínai orvoslásból.
3 Tengelyen dolgozunk: A „FEJ – SZÍV – HAS” a boldogsághormonok aktiválásával megtisztul, mivel az agy, a szív és a bélrendszer szintjén raktározódnak el elsősorban a stresszhez és a túlterheltséghez kapcsolódó érzelmeink.
Ha ezek nincsenek kioldva előbb vagy utóbb betegségekhez vezethetnek.
A kezelés ezen a 3 részen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét sikere, mind lelkileg, mind fizikailag.

Az illóolajok együttese az érzelmekre, a különféle betegségekre hat, és sok más pozitív tulajdonsággal támogatja a masszázson résztvevőket.
A hangterápia speciálisan az egyes kezelt területeknek megfelelő Hertz-frekvenciákra kifejlesztett és kalibrált hangsávval hat a feszültségekre, az elzáródásokra és az érzelmekre.
Lehetővé teszi a nagymértékű elengedést, mint egy igazi természetes antidepresszáns, hangulatjavító, a belső mosoly koncentrátuma, az öröm és a felszabadulás terápiája! Könnyebbé teszi a beilleszkedést új könyezetbe, illetve magabiztosságot, önbizalmat ad.

Az Expanse Theraphy egy 60 perces globális kezelés, amely a hangterápiát különféle hertz-eken alkalmazva, az aromaterápiát és az anamnézist ötvözi. Ideális esetben 4 kezelésből áll egy kúra.

Gyerekeknek 6 éves kortól alkalmazható.

Mi történik a tanfolyamon?

 • 2 csodálatos nap alatt együtt fedezzük fel az Expanse Therapy különféle technikáit (masszázs, energetika, fényterápia stb.), valamint a hangterápia előnyeit
 • Befogadsz és kezelsz is a tanfolyamon és elsajátítod, hogyan vegyél fel anamnézist
 • A képzés végére hivatalos kezelővé válsz és nemzetközi oklevelet kapsz, a Szövetség webes nyilvántartásába is bekerülsz, mint kezelő
 • Kézikönyveket kapsz és hozzáférést videóanyagokhoz
 • Tanácsadás, együttműködés és marketing coaching, hogy lendületet adj vállalkozásodnak, támogatás és személyes fejlődés, hogy a lehetőségek teljes skáláját megnyisd az életed minden területén.A 2 napos tanfolyam díja: 220 000 Ft (550 euro).
  A kezelés végzéséhez szükséges eszközökbe való befektetésed ezen felül 40000 Ft (100 euro).
  A képzésre 50% előleg befizetésével lehet jelentkezni.
  Jani Istvánné: 10402506-70535553-53491029