Gong és hangterápia

Gong és hangterepauta

Gongokkal végzek Gong meditációkat, Hangfürdőket. Tanítóim: Don Conreaux világszerte ismert és elismert Gong Nagymester és Tomasz Czartoryski Gong Nagymester, az Európai Gongszövetség elnöke.

Általuk mélyült és mélyül el az a tudás, amit a Gongok hordoznak. A Gong segít visszatérni a Forráshoz. Globálisan támogatja a Föld és az emberek életét, az Univerzumba visz.

Balla – hangterápia

Minden hangfürdőnél meg van az aktuális téma, melyet az adott idószak segítő energiáihoz kapcsolódva feltudunk használni a minél kiegyensúlyozottabb életminőséget támogatva.

Vezetet meditáció közben, Fénykódok használatával a résztvevők ráhangolódhatnak egy Tudatos Fénymezőre és áthangol minden résztvevőt a Fénytudatosság rezgése. Ez nagyon magas és pozitív energia. A Hangfürdőkön összeáll egy közös energiamező a részvevőkből, ez irányít engem, hogy mikor mire van szükség, mely hangszerek használatára. A hangfürdőkőn egyesével is dolgozom a résztvevőkkel, különböző hangszerekkel. Minden Hangfürdő más, és más tapasztalatokat hoz a részvevők számára. Mind épít és emel bennünket, hogy egyre örömtelibbé válhasson az életünk.

Az általánosságban működő energiákat egyesítve, ennek a napnak a sokszoros teremtő energiájával, komoly előrelépést lehet tenni a Hangfürdő tisztító terében. Külső-belső harmónia, a szívünkre hallgatva, nem hagyva, hogy az elme felülbírálja a vágyainkat, érdemes a pozitív gondolatokat részesíteni előnyben. Jót kívánni másoknak, a világnak. Teremtés, alkotás, kiállni a céljainkért és önmagunkért.

A jövő tervezése. Meglátni azt ami van és akár hálásak is lehetünk érte. A Hála az egyik legmagasabb rezgésszintű energia. Engedd, hogy átjárjon, hisz hozhatja az életöröm, a vitalitás, a tudat megvilágosító erejét.

Rajtad múlik, hogy mit teremtesz. A zene varázserő. Az egész Univerzum rezgés, hang, minden „énekel”.

A hang teremti a Világot. Most kapcsolódunk a Vega-val. Vega a hang, a teremtés energiája, a Vega fénye, maga a szférák zenéje. A hang megnyitja a kapukat, a halandó összekapcsolódhat a hallhatatlan részével. Érezd át a felelősségét annak amit mondasz, gondolsz, hisz azt teremted.

Újjászületés, Kreativitás, Bölcsesség. Milyen feladat vagy terv vár megvalósításra?

Harmóniában vagyok az isteni Fénnyel, mely eltölt és vezet engem.

Részvételi hozzájárulás 4.000 Ft/fő.

Ezenkívül lehet jelentkezni, egyéni, és csoportos /nénvapi, szülinapi, házassági évfordulós, csapatépítő hangfürdőkre/  Egyéni megbeszélés, időpont egyeztetéssel. Ez igazán különleges, egyedi ajándék!

Tedd különlegessé az ünnepet az ajándékoddal is!