Képesség fejlesztő, képesség ébresztő gyakorlatorientált tanfolyam

A tanfolyam az új energiákhoz kapcsolódva a képességek új szintre emelését, nyitását hozza a résztvevőknek. Akiket érdekel ez a tanfolyam, mind éltek Atlantiszban és Lemúriában.

Atlantisz-Tudás, Lemúria-Érzelmek

Ők rendelkeztek érzékeken túli érzésekkel, telepátiával, kitágították az időhatárokat és a fizikai kort. Eljött az emlékezés ideje. Ez fokozatosan, „lassan”, mindenkinek a saját tempójában történik. A szabad akaratot követve, tiszteletben tartva.

A képesség fejlesztő, képesség ébresztő tanfolyam, négy, egymásra épülő tanfolyami nap, havonta 1-1 alkalom. Kell hogy egy hónap közöttük elteljen és beépüljenek a gyakorlatok. Gyakorlat orientált képzés!

Az első alkalommal a 7 alapcsakrát behangoljuk, (Ők adják az erőt a fizikai síkon) miután megfelelő rezgésen vannak a felsőbb csakrák aktiválása történik. A felsőbb csakrák a spirituális nyitást és fejlődést biztosítják. Összekötnek a magasabb energiákkal.

Ezen felül lesz

  • Érzékelések finomítása
  • A belső hallás finomítása
  • Érzés hangolás
  • Szimbólumokkal hangolás
  • Szimbólumok használata
  • Kristály kommunikáció
  • Stressz megszüntetése, kioldása

Kioldunk minden olyan nehezítő tényezőt, melyek a képességek ébresztését gátolták eddig. Egyensúlyban tartó program, hogy a testünk és az energiarendszerünk egyensúlyban legyen. Egész-ség. Kitisztítjuk a testet a múltbéli negatív viselkedés mintáktól és az ehhez tartozó energiáktól.

A négy hónap alatt ki lehet fejleszteni pszichikai képességeket, szinkronisztikus módon találkozol azokkal a helyzetekkel, emberekkel melyek támogatják életed egyre pozitívabbá válását.

Amennyiben szeretnél részt venni a képzésen, keress meg. További infóért is hívj.

Nézd meg a programoknál, mikor és hol indul a következő tanfolyam!

Szeretettel látlak egy csodás utazásra, Önmagad mélyebb megtapasztalására a Lélekcsoportod támogatása által.

Etelka