Rólam hosszú

Janiné Etelka vagyok. Üdvözöllek! 25 éve érintett meg a spiritualitás, a másként látni, ezáltal más módon élni a világot. Előtte sikeres, a szakmában országosan ismert üzletasszonyként dolgoztam. Miközben tanulással és tapasztalati úton fejlődtem, érzékelésem egyre fokozottabban kinyílt. Az Ürességen keresztül, amely jelen életem alapvető alaphelyzete, a szellemi segítőktől és az Akasha krónikából jönnek az információk. Akár saját részemre és mindazok részére, akikkel kapcsolatba kerülök.

A kezdet 25 évvel ezelőtt a reiki volt, amelynél Reiki Mesteri szintet értem el.

Ez után 7 évig a legmélyebb Zen és Sri Ramana Maharishi önismereti elvonulásokon megtapasztaltam a Valóság különböző megnyilvánulásait, megvilágosodás és Samadhi élmények által.

Tanultam a Taro-t, Eneagram elemzéseket, és N.L.P.-t.

Ezek beépültek a konzultációimba, elméleti és gyakorlati módon.

Hálás vagyok a sorsnak Frank D. Cardelle megismeréséért, tanításaiért, mindazon dolgokért melyeket megmutatott, feloldott bennem, és azért amit tanulhattam Tőle. Egyesítette a pszichoterápiát (mint nemzetközi hírű szakértő) a családterápiával (Virginia Saphir oktatta), 10 évig tanult a kanadai és az északnyugati bennszülött törzsektől.

Terapeutaként dolgoztam Gabrielle Roth, a városi sámán tanításai alapján az öt alapvető érzelem megismerésén, megtapasztalásán, támogatva a Lélek utazását, a test felszabadítását, a szív kifejezését, közvetítettem a meghívást az élet táncára.

Sri Ramana Maharishi tanításait alkalmazom kurzusaimon, mely az abszolút tudatossághoz vezető út.

Mírá, mostani nevén Ganga satsangjain, elvonulásain keresztül is bepillantást nyertem a valóságba.

Mindketten az egység tanítói.

Tanulmányoztam, tanultam a Maja Kalendáriumot, mely nem egy „naptár” hanem útmutató számunkra a jelen idővel és a következő időfaktorral kapcsolatosan. A Majákat az Idő Tudóinak tartották, tartják. A Maják utaztak az időben, így a Maja kalendárium számunkra is jelentheti ezt az időutazást, megfelelő tudás esetén.

Dolgozom az „Éneklő kristálytálakkal” mely 7 db-os készlet, a 7 csakrára hangoltan, egy-egy hangmeditáció során, felveszik a kapcsolatot a csakrákkal, lehet mondani, hogy „önálló életre kelnek”, ezt hangzásban is meglehet tapasztalni, egy-egy hang megjelenik egy testrésznél, pl. egyik fülnél, ott rezonál, azután tovább halad….

Mióta meghoztam Brazíliából a Kristályágyat, melyet a Fény Entitásai utasításai alapján hoztak létre, Kecskeméten is elérhetővé vált a kristályágy kezelés, melyet Abadjaniaban (Brazília) a csakrák kiegyenlítődéséhez és a test regenerálódására használnak, Dél-Amerika legnagyobb sprirituális és gyógyító központjában.

Gongokkal végzek Gong meditációkat, „Hangfürdőket”. Tanítóim: Don Conreaux világszerte ismert és elismert Gong Nagymester és Tomasz Czartoryski Gong Nagymester, az európai gongszövetség elnöke. Általuk mélyült és mélyül el az a tudás, amit a Gongok hordoznak. A Gong segít visszatérni a Forráshoz. Globálisan támogatja a Föld és az emberek életét, az Univerzumba visz. A Gong Mester felajánlja magát a Földnek. Hálás vagyok, hogy Gong Mesterként vannak Gongjaim és játszhatok rajtuk.

Tibeti tanítási rendszer Avató Mestere vagyok, úgy váltam Avató Mesterré, ahogy fokozatosan elértem az ehhez szükséges energia és Tudatszinteket.

Brazíliai elvonulásomkor éltem meg, hogy a szív útján járás Istenhez vezet. A befelé vivő út, melyen akkor indul el az ember, ha a lélek hívja. Több ezer év leszületései után, egyszer csak, „felébred” a lélek és elkezd vinni befelé. Ekkor kell egy Mester, egy Tanító, aki tudja mutatni az utat. Végtelen hála van bennem az utam során kapott segítőkért, hogy már belülről jön a HANG, mit hogyan, hogy az életem mélységei és magasságai egy más „dimenzióba” vittek. A Most-ba, a jelenlét csodájába.

Szívfény ébresztőként, holisztikus szemléletű kezelések, csoportok hatására, a résztvevők, a most megjelenő, új energiák használatát, beépülését, a régi negatív energiák kioldását és egy minőségi élet megteremtését érhetik el, akik eljönnek kezelésre, illetve tanfolyamokra.

A magasabb rezgésszint elérése során, egyre kevésbé van kapcsolódás a régi negatív, alacsony szintű energiákhoz. Ezáltal fizikai és energetikai megújulás indulhat meg, új lehetőségeket hozva az életbe.

A fent említett és nem említett tapasztalatok által tudom, hogy feladatom azon emberek „támogatása”, az emlékezés felébresztése, (hogy minden bennünk van, Mi tudjuk az életünket változtatni, a Teremtő Erő felébresztése, tudatosítása,) akik megkeresnek, eljönnek hozzám és a Most-ban megtörténhetnek a „csodák”.

A kecskemétiek és a környékbeli emberek a Gong rádióból is ismerhetnek, ahol 10 évig vezettem spirituális műsorokat.

Mindenki oda tudja elvezetni a hozzá fordulókat, ahol ő már járt, amit megtapasztalt.

Megszámlálhatatlanul sok tréningből, különböző technikákból állt össze egyedi módszerem, tanulási, tanítási mód, beavatások melyet megkaphatnak a hozzám fordulók:

  • N. L. P.,
  • Eneagram,
  • Zen csoportok tapasztalatai, gyakorlatai.
  • Aura-Soma konzulensként, a színek kristályok ismerete , konzultációk.
  • Gong Mesterként: Hangterápia: (Gongok, Éneklő Kristálytálak) egyéni és csoportos „kezelések”.
  • Terapeutaként: Kapcsolatteremtő Gyógyítás, Kapcsolatteremtés, Szívfény kezelések, öngyógyítás beindítása. Negatív visszahúzó energiák feloldása.
  • Kurzusaimon, klubszerű összejöveteleimen, a 25 év alatt tanultakból, tapasztaltakból áll össze egyedi technikám, mely kezeléseim alapjai is.
  • Szívfény ébresztőként a kezelések és tanfolyamok hatására a résztvevők  pozitív változáson mehetnek át, test és elme regenerálódását tapasztalhatják meg, életük és sorsuk  felemelkedését tudhatják megvalósítani. Bővebben a kezelések és tanfolyamok oldalon.
  • A programok cím alatt megtalálhatóak az aktuális és következő tanfolyamok, melyekről a hírlevélre feliratkozva naprakészen tudhatsz.

 

Egy ÚJFAJTA TUDATOSSÁG várja, hogy beengedd az életedbe!

Az egyéni kezelési módomat elég nehéz lenne általánosítani, mivel azt jelenti, hogy teljesen egyedi és személyre szabott. Mindig az történik, amire az illető fel van készülve, és be tud fogadni.

Az önbecsülés és önbizalom a nyitja minden pozitív változásnak, amely életünkben bekövetkezhet. Ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

Ha életed bármely területén problémáid vannak és készen állsz a változtatásra, akkor keress meg és elkezdhetsz egy új útra lépni. Hiszen az élet minden apró pillanata csodákat tartogat. Ha sikerül megszeretned és megbecsülnöd önmagad, megteremted biztonságodat, hittel és bizalommal fordulsz az emberek felé, elnyered jutalmad. Javulhat az egészséged, a pénz nem folyik ki a kezed közül, kapcsolataid kiteljesednek, és a munkádban is örömed leled.

Ha úgy érzed, hogy én tudok neked ebben segíteni, akkor keress meg!

Etelka