Újgenerációs gyermekek szüleinek, nevelőinek tanfolyam

Csodálatos adottsággal rendelkező gyermekek születnek le tömegesen több mint 15 éve. Nehéz elhinni, de ez a folyamat 1941. óta kezdődött. Innentől születnek le különcnek nevezett emberek. Ahogy a Föld rezgése emelkedik egyre több és különlegesebb gyermek születik. Ők az újgenerációs gyermekek. Ezek a gyerekek az érzésre reagálnak. Más energiával, más tudással születnek. Másként viselkednek, sokkal érzékenyebbek, másként étkeznek, az érzékelésük is sokkal fejlettebb, így olyan dolgokat is láthatnak, hallhatnak, érezhetnek, mely még nem megszokott. Ezek a tisztánérzékelés hozott képességei. Ezekre a gyerekekre mondják sokszor, hogy figyelemzavarosak, vagy esetleg sajátos nevelési igényűek. Pedig csak másként és jobban érzékelnek mint az átlag ember és ez az érzékelés az életfeladatában fogja a későbbiekben támogatni őket.

A szülők, nevelők is tapasztalják, hogy a mai gyerekek mások, másként működnek mint mi. A tanfolyam azoknak a szülőknek nagyszülőknek, nevelőknek nyújt segítséget, akiknél újenergiás, más képességű gyermek van a családban vagy a környezetben. Ezeknek a gyerekeknek a legfontosabb az önbizalom. Támogatni kell őket és elfogadni. Elfogadni, mert ha csak a gondolataimban van ítélkezés velük kapcsolatban, azt is megérzik. Egy csodálatos generáció fog felnőni! Ezt támogatja ez a tanfolyam. A kezdet, hogy a hozzá közelálló, állók elfogadják és megértsék őket. Fontos hogy a szülő tudja mi történik a gyerekkel és erről tudjanak beszélni. Meg kell tanítani ezeket a gyerekeket, hogy hogy tudnak a képességeikkel a világban boldogulni. Mit mondjon el és miről csak a szülővel beszéljen. A szülők, nagyszülők, a nevelőik a tanfolyamon megismerhetik miben és mennyiben mások ezek a gyerekek, módszereket sajátíthatnak el és támogatni tudják a gyermekeket, hogy kiteljesedett életet tudjanak élni. A tanfolyam tartalmaz elméleti és a fizikai testhez kapcsolódó gyakorlatokat is, alapokat fektetünk le.

Témák

  • miben mások az újgenerációs gyerekek
  • szeretetnyelvek
  • kristályok és ásványok
  • gyógyító színek és fények
  • állapotjavító (pl. félelem, fáradtság leküzdésére), energetizáló testgyakorlatok
  • csakrák (energiaközpontok)
  • a láthatatlan segítőink
  • Földanya védelme
  • vízfogyasztás fontossága
  • napi egészségmegőrző tornák és még sok más

A tanfolyamra bárki jöhet: szülők, nagymamák, nagynénik, vagy iskolai, óvodai tanítók, nevelők. Bárki, aki gyermekekkel foglalkozik valamilyen formában. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, kérem jelezze és értesíteni fogom, mikor indul a tanfolyam, melyre szeretettel látom.

Etelka