VIBECODES kezelés

Sok mindent megélünk életünk során. Mindannyian éreztük már a fájdalmat, azt hogy összeszorul a szívünk, amikor ér minket egy érzelmi sérülés. Lehet, hogy most is érzed, akár csak azért mert bevillant egy emlék.
Amikor ez a folyamat zajlik, a tudatalattink egyfajta védelmi mechanizmust kezd el felépíteni. Aztán ahogy épülget ez a fal, fokozatosan elzár attól, hogy megélhessük az igazán boldog érzelmeket, őszinte megéléseket.

A VIBECODES a leghatékonyabb energetikai módszerek, a coaching, a hipnoterápia, és az elengedhetetlen, kulcsfontosságú elemek összessége az életed átalakításához.

Egy végtelenül különleges kezelés, a Tesla kóddal, VibeCodes 8 titkos kódjával, a Hawkins- Skálával, a Csakrákat harmonizáló
7 db 100%-os tisztaságú növényi olajakkal.
Az olajok megnyitják az isteni, változatlan, feltétel nélküli megingathatatlan SZERETETET. Intenzíven, de mégis gyengéden omlasztja le a falakat, a szív meglágyul, feloldódik, és így fog szabadon áramolni az energiája, begyógyítva minden sebedet. Aztán továbbvisz, hogy megtapasztalhass egy magasabb rezgést, a hálát…
Azokat a múltból maradt negatív energiai lenyomatokat tisztítja, viszi ki a testből, az aurából, a csakrákból, melyek visszahúzólag hatnak ránk és ettől nem azt az életet éljük, amit élhetnénk. Ha màr unod az állandóan ismétlődő nehatív mintákat, történéseket az életedben, ha pozitív változást szeretnél, gyere el egy kezelésre, tanfolyamra és egyre tudatosabban válhatsz az életed történései teremtőjévé. A tanfolyam után hivatalos VibeCodes kezelővé válsz, a diploma nemzetközileg használható.
Ne hidd el amit mondok, hanem gyere és próbáld ki.
Ami van az életedben, azt Te hoztad létre a gondolataiddal és az érzelmeiddel, jó hír, hogy Te tudsz rajta változtatni a Vibecodes segítségével. Ha ugyanazt teszed mint eddig tettél, az eredmény megint ugyanaz lesz. A VibeCodes egy csodás lehetőséget hoz az életedbe.